Øvelokaler København

Oplev vores Øvelokale i København! Hos Musikforeningen Vesterbro opfordrer vi vores kreative medlemmer til at udfolde deres talenter, vi danner rammerne for at skabe sit personlige projekt i optimale omgivelser i hjertet af København

Musikforeningen Vesterbro har i alt ni øvelokaler på adressen Staldgade 27 i Den Brune Kødby på Vesterbro, der udlejes til kreative Artister og Bands fra nær og fjern.

Alle øvelokaler er indrettet som baggearslokaler – dvs. at foreningen stiller kvalitets musikudstyr til rådighed.

Vores øvelokaler er ligeledes akustisk reguleret og dæmpet mellem hvert musiklokale.

Yderlige Øvelokaler i København

MUVE har også 3 øvecontainer:

• Østerbro ved Østerbrohuset på Århusvej 103
  • Nørrebro på Kapelvej 44
  • Sydhavnen i Boxland på Sydhavnsgade 28

MUVE arbejder for at etablere et netværk af øvelokaler rundt i alle Københavns bydele. Så er man tilknyttet en facilitet – men kan også få adgang til at booke andre steder i byen.

For at blive medlem af MUVE og få adgang til foreningens øvelokaler, så skal man tilmelde sig MUVE’s venteliste på Tilmeld ventelisten

Sidder du stadig med spørgsmål så kontakt os og book eventuelt et besøg så du kan se vores øvelokaler

Pr. 1. november 2019 er der ca. 300 medlemmer, der benytter MUVE’s lokaler.

øver-muve
forstærker