TILMELD VENTELISTEN

Er du/I interesseret i at få et øvelokale hos Musikforeningen Vesterbro, så kan du udfylde denne formular.

MUVE har 9 øvelokaler på Vesterbro på adressen Staldgade 27 i Den Brune Kødby, 2 øvecontainer på Århusgade 103 ved Østerbrohuset på Østerbro, 1 øvecontainer på Kapelvej 44 på Nørrebro, 1 øvecontainer i Nordhavn/Tunnelfabrikken og et solistøvelokale på Sydhavnsgade 28 i Boxland i Sydhavnen,

MUVE arbejder på at kunne tilbyde øvelokaler i andre bydele af København - så tilmeld dig eller dit band, - så skal vi nok kontakte dig/jer, hvis vi får øvelokaler i din bydel. Det gælder både, hvis du vil have et solist eller baggearsøvelokale.

Så vil du blive kontaktet, når der er et ledigt lokale, som passer til dine/jeres behov. MUVE har baggearslokaler, hvor der er fuld udstyr (2 guitarforstærkere, 1 basforstærker, trommesæt, keyboard og sanganlæg), solistlokale, (1. guitar,forstærker, 1. basforstærker, akustisk klaver og sanganlæg).

Man deler lokalerne med andre medlemmer og får tildelt mindst 6 timer fast øvetid pr. uge fordelt på 3 x 2 eller 2 x 3 timer - og man kan derudover booke flere tider, når der er ledigt.

Hvert medlem betaler et månedskontingent på 250 kr., et årskontinget på 100 kr. og et depositum på 1000 kr. Udmeldelse er indeværende måned plus næste måned.
  • Karbonbaseret humanoid livsform-tjek
bækkener